Xavier Gibert

Director tècnic, operador de directes, docent i artista audiovisual . Expert en dissenys d’enginyeria per a control de video a temps real aplicat als escenaris

Direcció Tècnica de la Fira de Videoart Loop Screen BCN des del 2011 > 2019

Director Tècnic de la Fira de Videoart Loop Screen Fair des del 2011 fins a l´actualitat.

https://loop-barcelona.com/

FESTIVAL SCREEN BARCELONA és una plataforma dedicada a la imatge en moviment en l’art contemporani. A través d’associacions amb els principals agents internacionals, genera projectes que es materialitzen en diferents formats i ubicacions, tals com el Festival Screen i LOOP.

Screen Festival Barcelona (SFB) i Fira Loop es porten a terme anualment en la primavera i són la font de SFB, però la plataforma es manté activa durant tot l’any mitjançant l’organització de diverses activitats. Aquests projectes anuals, com primera pantalla dedicat a presentar estrenes d´artistes una vegada al mes, cicles audiovisuals que es desenvolupen al seu al voltant i d’acord amb els programes d’exposicions. A més, SFB produeïx exposicions i viatja i s’adapten a diferents llocs i contextos. És el cas de la visualització remota que s’ha presentat en el MOCA Pacific Design Center, de Los Àngeles, en Arts Santa Mònica, Barcelona, i que es presentarà en 2012, en la Kulturhuset d’Estocolm.

Següent Publicar

Anterior Publicar

© 2024 Xavier Gibert

Autor Anders Norén