Xavier Gibert

Director tècnic, operador de directes, docent i artista audiovisual . Expert en dissenys d’enginyeria per a control de video a temps real aplicat als escenaris

Direcció Tècnica Festival Internacional Mapping de Girona 2014, 2015 i 2016.

Festival Internacional de Mapping de Girona (FIMG), un festival obert a tothom que entrellaça el valor arquitectònic de Girona amb la creació contemporània mitjançant la innovació i les arts audiovisuals.

Durant aquests dies la ciutat s’omple de llum per convertir-se en el referent internacional de la projecció mapping. Artistes i professionals del sector posaran en valor l’alt nivell artístic d’aquesta disciplina a través de projeccions de gran format en alguns dels edificis més emblemàtics de la ciutat i en petit format en el marc de la categoría de micro-mapping.

L’objectiu és fer del FIMG un festival lliure, accessible i obert a tothom. Un festival participatiu on l’espectador valora les propostes que més li agraden, i on tothom qui ho desitgi pot aprendre l’art de la vídeo projecció. Benvingut al FIMG 2016. Visita Girona i deixa’t seduir per la màgia de la llum.

El Festival de Mapping de Girona és una iniciativa de l’Ajuntament de Girona amb la col·laboració de BLOOM.

Següent Publicar

Anterior Publicar

© 2024 Xavier Gibert

Autor Anders Norén