Xavier Gibert

Director tècnic, operador de directes, docent i artista audiovisual . Expert en dissenys d’enginyeria per a control de video a temps real aplicat als escenaris

Guerra , un espectacle Multimèdia d’Albert Pla. Direcció tècnica i operador

Una reflexió sobre la guerra i la forma en què ens la expliquen que utilitza la música, el teatre, les projeccions i els efectes multimèdia per crear un musical, tan provocador com a irònic.

Un soldat, una ciutat, un músic en directe, són els tres protagonistes d’aquest muntatge, en el qual ens conviden a pensar si no ens dediquem a contemplar les atrocitats de la guerra com si fos solament un espectacle que veiem des del sofà de casa i a preguntar-nos si és cert que, com ens volen fer creure, les guerres són inevitables, necessàries i fins i tot heroiques.
Un musical dirigit per Pepe Miravete amb Audiovisuals creats per nueveojos, disseny d´il.luminació i escènica per Cube i la direcció tècnica de Xavier Gibert.A city is being closely watched for humanitarian reasons by the forces of good, on a peace mission. The tension between the inhabitants of the city and its alleged liberators is increasing.

Següent Publicar

Anterior Publicar

© 2024 Xavier Gibert

Autor Anders Norén