Xavier Gibert

Director tècnic, operador de directes, docent i artista audiovisual . Expert en dissenys d’enginyeria per a control de video a temps real aplicat als escenaris

Miedo d´Albert pla. Direcció tècnica i operador de directe.

Direcció tècnica , implantació en gira i operador de directe. Montatge realitzat amb 3 videoprojectors controlats via xarxa amb Projector Manager, display controlat per Qlab que via Syphon treballa amb Resolume per tal d´adaptar el warping als diferents espais i geometries.El cantautor ens proposa en aquesta ocasió un viatge íntim i molt personal, des de la infància fins a més enllà de la sepultura, per les sensacions, les emocions i els sentiments que ens produeix la por.
 
Aquest espectacle té com a protagonista a aquest fantasma que viu a la nostra ment alimentat pels nostres pensaments. “Canta, canta, no deixis de cantar / Si deixes de cantar et moriràs.” I és que, a l’escenari, es fa un repàs, en to irònic, a les pors de sempre, als temors més habituals, amb parades en la por a un mateix, a aquests fantasmes que ens assetgen, a la terror a la mort … Sobre l’escenari, una per una, s’aniran desgranant les cançons, com una manera d’espantar les pròpies pors … o bé d’enfrontar-se a ells. I, finalment, la catarsi del riure, l’alliberament. “Des que sé que estic mort / Ja no em poso malalt.” Por és teatre musical, és un concert, és un recital teatralitzat. En aquest nou projecte s’utilitzen la música i les cançons, però també textos teatrals i unes tecnologies d’avantguarda, instruments per crear un espectacle multimèdia de poètica sorprenent.

Concepció: Albert Pla
Direcció: Pepe Miravete
Interpretació: Albert Pla
Disseny d’art: Mondogo
Música i cançons: Albert Pla, Raül Refree
Visuals: Nueveojos
Espai sonor: Judit Farrés
Escenografia: cube.bz
Il·luminació: Russo
Tècnic de so: Miquel Ruano
Cap Tècnic de vídeo: Xavier Gibert
Coordinació de producció: Diana Glusberg, Pedro Páramo
Contractació: Pedro Páramo
Fotografia: Nora Lozano

Següent Publicar

Anterior Publicar

© 2024 Xavier Gibert

Autor Anders Norén